BEKIJK HIER MIJN WEBINAR:  

De strijd tegen het overgewicht van mijn kind

Hey mama of papa, opgelet!

  • Maak jij je zorgen over het stijgende gewicht van jouw zoon of dochter?
  • Ben je bang voor de gevolgen van het overgewicht van jouw kind? Het zelfvertrouwen, sociale acceptatie, de beperkte mogelijkheid om mee te doen met activiteiten maar ook de gezondheidsproblemen op lange termijn?
  • Heb je als ouder het gevoel dat je faalt omdat je jouw kind niet kan helpen om op een gezond gewicht te komen?
  • Wil jij het beste voor jouw kind om hem of haar een gezonde toekomst te geven?

Door mijn jarenlange ervaring als kinderdiëtist weet ik dat dit de strijd tegen het overgewicht bij kinderen erg moeilijk kan zijn en ik wil graag helpen. Samen met jou wil ik kijken naar de mogelijkheden voor een gezonde toekomst voor jouw kind. 

Daarom kan je nu mijn gratis webinar aanvragen, waarin 
je de drie grootste oorzaken van gewichtstoename ontdekt en krijg je waardevolle inzichten en concrete tips als ouder in te grijpen, zodat jouw kind een gezonde leefstijl en gewicht kan bereiken, zonder beperkingen of diëten.

 

Meld je hier aan en maak in één uur tijd de beste start naar een gezonde toekomst voor jouw kind.

Na inschrijving ontvang je de webinar dezelfde dag nog in jouw inbox zodat je het kunt bekijken wanneer het voor jou uitkomt.

Ontdek de drie grootste oorzaken van het stijgende gewicht en wat jij hier als ouder tegen kunt doen.

Ontvang waardevolle inzichten en tips om voedingsproblemen aan te pakken.

De beste start naar een gezonde leefstijl en een gezond gewicht, zonder beperkingen of diëten.

Weer op een gezond gewicht komen, kan moeilijk zijn, maar is niet onmogelijk.

Wel is het zo, hoe langer je wacht hoe moeilijker het wordt.

70% van de kinderen die ik zie in mijn praktijk struggelen met een stijgend gewicht. Samen met ouders en het kind ga ik voor een gezonde leefstijl en groeien naar een gezonder gewicht. Zonder beperkingen en zonder dieet.

Ontvang praktische tips om het gewicht van jouw kind onder controle te houden

Wil je graag weten hoe je het stijgende gewicht van jouw zoon/dochter kunt aanpakken? Meld je dan nu aan voor mijn gratis webinar. In slechts één uur deel ik waardevolle tips en inzichten met je.

100+ ouders gingen je al voor

Kinderdietist Dominique

Over Dominique

Als kinderdiëtist heb ik meer dan 9 jaar ervaring in het begeleiden van kinderen met overgewicht en obesitas. Mijn focus ligt op het helpen van ouders bij het omgaan met het snel stijgende gewicht van hun kind, zonder dat hierbij een dieet nodig is.

Ik geloof in kleine en praktische aanpassingen in het voedingspatroon van het kind.

 

Mijn begeleiding bestaat uit 1-op-1 afspraken tijdens mijn spreekuur, evenals mijn online Flink Gezond programma. Ik maak gebruik van kindvriendelijke materialen van de kinder(di)eetcreatie om de begeleiding zo leuk mogelijk te maken voor het kind.

 

Ik voel me vereerd dat ik al honderden ouders heb kunnen helpen en begeleiden bij het aanpakken van het overgewicht van hun kind. Het is mijn passie om samen met ouders te werken aan een gezonde toekomst voor hun kinderen.

Ontvang praktische tips om het gewicht van jouw kind onder controle te houden

Wil je graag weten hoe je het stijgende gewicht van jouw zoon/dochter kunt aanpakken? Meld je dan nu aan voor mijn gratis webinar. In slechts één uur deel ik waardevolle tips en inzichten met je.