Heb je dit krantenartikel gelezen over de opkomst van diabetes type 2 bij tieners?

In mijn praktijk zie ik ook steeds meer ouders die zich zorgen maken over verhoogde waardes bij hun kinderen, mogelijk wijzend op een voorstadium van diabetes. Ouders komen bij mij terecht via de kinderarts of huisarts.

Zoals je in het artikel kan lezen: ‘‘Wel is er hoop, zegt kinderarts Van den Akker: ,,De jongste patiënt die ik heb gezien, was een meisje van 5 jaar. Haar ouders zijn vreselijk geschrokken en veel gaan doen om gezonder te leven. Het goede nieuws is dat het voorstadium van diabetes dan ook kan verdwijnen. Dit meisje is naar een gezond gewicht gegaan en heeft tot nu toe geen suikerziekte gekregen.”

Wanneer ouders samen met hun kind met mijn begeleiding aan de slag gaan met een gezonde leefstijl, denk aan gezondere voeding, meer beweging en voldoende slaap, dan zie ik vaak na een paar maanden wanneer er weer wordt bloed geprikt betere waardes.

& dit is precies één van de redenen waarom ouders kiezen voor mijn Flink Gezond programma. Ze willen thuis, maar met begeleiding aan de slag met snel stijgende gewicht van hun kind en de mogelijke gezondheidsrisico’s die daar bij komen kijken.

Als je met Flink Gezond aan de slag gaat, dan ga je zien dat door het volgen van mijn tips en adviezen het gewicht van jouw kind niet meer zo snel gaat stijgen. Het wordt stabieler en gaat beter bij de groei en leeftijd van jouw kind passen, waardoor jij je als ouder hierover geen zorgen meer hoeft te maken.
Mijn doel is niet om jouw zoon/dochter te laten afvallen, maar om een gezonder en stabieler gewicht te bereiken.

Als je meer informatie wilt over het programma, klik dan hier.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *