Ben je klaar voor een avontuurlijke reis naar een gezondere leefstijl? 🗺️

Deze avontuurlijke poster bevat de 10 basisstappen die jou en je kind kunnen helpen om een gezonde leefstijl te ontwikkelen 🎉 Maak van gezond leven een leuk avontuur met deze kaart en de opdrachten! Klaar voor de reis? Met de bijbehorende opdrachten maken jullie er een leuk en leerzaam avontuur van!

 

Een gezonde levensstijl begint bij jou als ouder. Vergeet niet dat jouw voorbeeldgedrag van onschatbare waarde is.

Thuis werken aan een gezondere levensstijl is niet alleen nuttig, maar ook superleuk om samen te doen!

“Wij hebben de poster op de koelkast gehangen en mijn dochter vindt het een onwijs leuke poster, omdat het op een pirateneiland lijkt! De opdrachten die erbij horen, maakt het makkelijker om samen in gesprek te gaan en het heeft mij zelf weer ideeën gegeven om ermee aan de slag te gaan.”  – Ilse.

“Dominique, de kids hebben zo heerlijk geknutseld en aan de haal geweest met de avonturenkaart! Echt superleuk om te zien! Ze waren wel 2 uur zoet ermee. En zo leuke gesprekjes tijdens het vullen van hun broodtrommel 😁 superbedankt! Echt te leuk!”  – Malka.

Waarom wil je deze gratis poster?

  • Je gaat samen met jouw zoon of dochter werken aan gezonde gewoontes. Door samen vroeg te beginnen, leg je een stevige basis voor een gezonde leefstijl, waar ze hun leven lang wat aan hebben!
  • Je gaat samen aan de slag met de leuke opdrachten, waardoor je samen nieuwe dingen gaat ontdekken.
  • Jouw zoon of dochter leert op een speelse manier meer over gezonde voeding.
  • Bij het doen van de opdrachten krijgt jouw kind zelfvertrouwen en wordt hij of zij gestimuleerd om gezonde keuzes te maken in de toekomst.
  • Met behulp van de poster wordt spelenderwijs aandacht besteed aan het belang van sport en beweging in combinatie met een gezonde levensstijl.
  • De poster is niet alleen handig als reminder, maar ook als leuke decoratie op de koelkast!

 

Ik ben Dominique,  kinderdiëtist en kindercoach, gespecialiseerd in het begeleiden van gezinnen naar een gezondere leefstijl. 

Sinds 2018 heb ik al meer dan 1700 kinderen geholpen naar een gezondere leefstijl. En ik ben er trots op dat ik samenwerk met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) in Zwijndrecht en Schiedam!

Een gloednieuwe poster om samen met jouw kind aan de slag te gaan met een gezondere leefstijl. De opdrachten zijn voor kinderen tussen de 4 en 9 jaar.  

Voor iedere ouder die meer wil leren over een gezonde leefstijl voor kinderen. 

Vraag hier je gratis leefstijl avonturenkaart aan!

Voor iedere ouder die samen met zijn kind naar een gezondere leefstijl wilt werken, op een leuke en positieve manier!