Hoi ouders! Samen met FT-Club Walburg en Fitmakers hebben we iets gaafs bedacht! Een programma speciaal voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar om in beweging te komen en een gezonder gewicht te bereiken. 🚀 Lees snel even verder!

 

In 3 maanden geven we je jou als ouder en je zoon/dochter een vliegende start naar een gezondere leefstijl. Samen werken naar een gezonder gewicht, zonder een dieet. We willen dat bewegen en het eten een feestje is en dat kinderen ontdekken hoe fijn het is om actief te zijn.

Wat kan je verwachten? 👇

& vooral heel veel plezier! 

* 12 weken lang gaat jouw kind 2 x per week sporten bij FT Club Walburg
* Vanaf week 8 gaat jouw kind 1 x per week bij FT Club Walburg sporten en 1 x per week een proefles bij een andere sportaanbieder (helemaal in overleg met jou en jouw kind 😉) 
* Jullie gaan aan de slag met het online Flink Gezond programma van kinderdiëtist Dominique 

De lessen zijn op dinsdag en donderdag van 16:30 tot 17:15

We beginnen op 16 januari en hebben plek voor maximaal 16 kinderen. Bij FT Club Walburg sporten ze in kleine groepen van 8-10 kinderen, omdat persoonlijke aandacht gewoon heel fijn is.

Dit programma is er voor kinderen met overgewicht, zonder specifieke BMI-voorwaarde. Weet je niet zeker of jouw zoon/dochter past? Neem dan even contact op met Dominique, dit kan gewoon via WhatsApp (06-40868849)

Heb je vragen of wil je meedoen? Laat het snel weten, want de plekken zijn beperkt. Samen gaan we er iets geweldigs van maken! Je kunt jouw zoon/dochter hier aanmelden 👇

Het is nog mogelijk om je in te schrijven voor Fit Forward. De laatste les is op 25 april. Interesse om mee te doen? Vul dan het onderstaande formulier in.

Vul hierbij de gegevens van jouw kind in.
Vul hierbij de contact gegevens van jou als ouder in
*Er wordt geprobeerd zoveel mogelijk rekening te houden met je voorkeur bij indeling van de groepen.
Geef hier de kledingmaat van jouw kind door. Bij de start van het project ontvangt jouw kind een sport outfit.