Voor iedere ouder die meer wilt leren over overgewicht en zijn kind wilt helpen naar een gezonder gewicht, zonder dieet. 

Ontdek met vertrouwen een gezondere toekomst voor jouw kind door middel van 10 praktische tips waar je vandaag mee kunt beginnen.

 

Leer waarom het gewicht van je kind stijgt en ontdek hoe je dit als ouder kunt veranderen.

Dit e-book is een reis van bewuster worden en praktische tips om het stijgende gewicht van je kind te begrijpen en om ermee aan de slag te gaan.

Ik vond dat overzicht van wat de kinderen binnen ´moeten´ krijgen fijn om te hebben. In mijn beleving eet mijn dochter veel te veel ongezonde dingen, maar het lukt mij niet ze gezond te laten eten. Met deze nieuwe inzichten hoop ik de eerste stappen te kunnen maken”  – Inge.

Met e-book leer je:

 • Wanneer jouw kind te zwaar is;

 • Wat de oorzaken van het overgewicht kunnen zijn;

 • Welke gevolgen er zijn, als het blijft stijgen;

 • Hoe een basis gezond voedingspatroon eruit ziet;

 • Hoe je om kunt gaan met het constante honger gevoel van jouw kind;

 • Een goede balans te creëren in jullie voedingspatroon;

Ik ben Dominique,  kinderdiëtist en kindercoach, gespecialiseerd in overgewicht en obesitas bij kinderen.

Sinds 2018 heb ik al meer dan 1700 kinderen geholpen naar een gezondere leefstijl. En ik ben er trots op dat ik samenwerk met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) in Zwijndrecht en Schiedam!

Een gloednieuw e-book vol met inzichten over overgewicht bij kinderen tussen de 6 en 12 jaar.

Voor iedere ouder die meer wil leren en zijn kind wilt helpen naar een gezonder gewicht, zonder dieet.

Help! Mijn kind is te zwaar

9
95
 • Nederlands
 • E-book
 • 60 pagina's
E-book

Wat anderen zeggen :

‘Voor mijzelf is het even weer met de neus p de feiten worden gedrukt. Zodat ik even weer samen met haar (en ook mijn zoon van 14) er wat beter op gaat letten. Vooral mijn dochter weer wat meer bewegen. Misschien beter schemaatje maken. “  Miranda

”Wat een geweldig boek!

 

Erg overzichtelijk afgebeeld met de voorbeelden van de suikerklontjes i.p.v. grammen. zo ga je dus sneller een keuze maken voor wat anders te drinken met bijv. minder suikers.


Maar eerlijk ga ik zijn ik had dit echt niet verwacht! Ben zo erg geschrokken van hoeveel suikers er zitten in veel d
ingen die we nog eens nuttigen als ‘gezond’ niet gek dat mijn kids zo bewegelijk zijn en geen minuut kunnen stilzitten als je na een (gezonde) snelle jelle al 7 suikerklontjes binnen heb en na 4 boterhammen met hagelslag 20 klontjes binnen dat nog los van alle drankjes etc. gooi er maar een pakje chocomel bij en je bent al over de 30 klontjes per dag dat is nog maar de helft van wat ze daadwerkelijk op hebben aan het einde van de dag.  Dit boek was echt een eyeopener, wij gaan er echt mee aan de slag!

Ps ik hou dus normaal gesproken echt niet van lezen maar dit was zo interessant…. Een dikke aanrader!”  Sarah

” Zonder belerend te zijn geeft Dominique je veel inzichten in de oorzaken van het stijgende gewicht van je kind en van jezelf. Loma, moeder van twee zoons

“Ik heb het boek bijna in een keer gelezen. Super interessant. Een aantal dingen was ik me al van bewust, maar ik heb toch nieuwe inzichten opgedaan”

Natasja, moeder van één kind

Help! Mijn kind is te zwaar

9
95
 • Nederlands
 • E-book
 • 60 pagina's
E-book