Begeleiding voor volwassenen

Diëtist Dominique richt zich voornamelijk op het kind en het gezin. 

Wil je als volwassenen bij mij 1 op 1 begeleiding starten? Dat is ook zeker wel mogelijk! Plan daarvoor een afspraak in via het contactformulier. 


Mijn specialisaties zijn bijzondere aandachtsgebieden, waarin ik al veel mensen heb mogen begeleiden en waarvoor ik specifieke scholingen en cursussen heb gevolgd. 


Mijn diëtisten praktijk is gespecialiseerd in begeleiding bij: overgewicht, obesitas, ondergewicht en bariatrische chirurgie.

Dietist Dominique - Kinderdietist en kindercoach

Met een gezonde voeding heb jij grip op jouw gezondheid.

Voor de onderstaande voeding- of dieet gerelateerde hulpvragen kun je terecht bij Diëtist Dominique:

  • Overgewicht & Obesitas;
  • Ondergewicht;
  • Maag- en darmklachten: prikkelbaar darmsyndroom, FODMAP-dieet, obstipatie, diarree, ziekte van Crohn, Colitus ulcerosa;
  • Bariatrische chirurgie (pre- en postoperatief).

Mijn meerwaarde als diëtist

Hoi, Dominique Flink hier! Al zolang ik mij kan herinneren ben ik al met voeding bezig. Vanaf kleins af aan heb ik een hoop voedselallergieeen.
Voor mijn ouders is het vanaf het moment dat ik ging eten een lange zoektocht is geweest, waarom ik elke keer zo ziek werd. Ik zat constant onder de uitslag, sliep slecht en groeide niet goed. 
Inmiddels weet ik heel goed waar je wel en niet tegen kan. 
En toch gaat het nog wel eens mis, als er bijvoorbeeld weer een verpakking is veranderd en ik niet goed heb gekeken. 

Zelf heb ik jarenlang ervaren hoe het is om niet de juiste voeding binnen te krijgen.  En zelfs nu kan ik nog erg last krijgen als ik niet goed eet.