Wat leuk dat je met de avonturenkaart aan de slag gaat! 🗺️ Binnen enkele minuten heb je de kaart met de opdrachten in je mailbox zitten! Maar voordat je weggaat, heb ik iets voor je 👇

Er zijn veel vragen die ik dagelijks als kinderdiëtist in de praktijk beantwoord.

Een paar van die vragen zijn:
🧃 Is dit pakje drinken een goede keuze?
🥣 Zijn deze ontbijtgranen goed voor heel het gezin?
🥪 Wat voor beleg is een gezonde keuze?
🍪 Waar kan ik bij het kiezen van een koek op letten?

Veel producten lijken een goede keuze, maar zijn dit niet. Er is veel tegenstrijdige informatie te vinden en in de supermarkt word je volop misleid.

Daarom maakte ik de supermarktgids. 

 

In deze gids laat ik je zien hoe je het etiket leest en hoe je gezonde en verantwoorde keuzes maakt. 

”Ik ben niet gestopt met lekkere dingen kopen, maar kijk nu wel bewuster naar wat ik koop. Voorheen keek ik alleen naar de calorieën, maar in de cursus heb ik geleerd dat het per product verschilt of je moet kijken naar suikers, eiwitten, vezels etc. De cursus heeft mij bewuster gemaakt tijdens het boodschappen doen en ik weet nu veel beter wat de richtlijnen zijn. Het kaartje uit de supermarktgids pak ik er nog regelmatig bij tijdens het boodschappen doen.””  – Bouchra.

‘’ Beste Dominique Ik ben moeder van twee kinderen en vond het heel lastig in de supermarkten waar je nu op moet letten. Dankzij je cursus weet waar ik op moet letten en de tijd dat ik in de supermarkten doorbreng is verminderd . Heel leerzaam en ik raad het iedereen aan.  Mvg, Petrat’’”  

Op deze pagina slechts €4.95,-


Wat krijg je voor €4.95,- ?

🥪Digitale supermarkt gids direct beschikbaar na aankoop.

🥪 Uitleg over het etiket lezen- zodat jij exact weet waar je op moet letten voor een gezonde keuze.

🥪 Kaartje met de belangrijkste controlepunten die je helpen met het maken van een gezonde en voedzame keuze – eenvoudig op te slaan op je telefoon, zodat je deze altijd bij de hand hebt!

🥪 Criteria en voorbeeldproducten van meer dan 25 productgroepen – waardoor jij precies weet waar je nu op moet letten op de verpakking voor een gezonde keuze: of het nu de suikers, koolhydraten, eiwitten of vetten zijn, dankzij de criteria kun je snel en eenvoudig verpakkingen scannen in de winkel. 

Ik ben Dominique,  kinderdiëtist en kindercoach, gespecialiseerd in gezonde leefstijl voor kinderen.

Sinds 2018 heb ik al meer dan 1700 kinderen geholpen naar een gezondere leefstijl. En ik ben er trots op dat ik samenwerk met JOGG (Jongeren op Gezond Gewicht) in Zwijndrecht en Schiedam!

 

 

Sherida Moeder van 3 dochters

Ik merk dat ik steeds vaker etiketten nu lees, want eigen research blijft belangrijk. Desupermarktgids geeft echt een mooie basis, maar ben natuurlijk zelf verantwoordelijk voor wat ik in de boodschappenkar stop”

Supermarktgids

4
95
  • Nederlands
  • E-book
E-book